İSTANBUL / KÜÇÜKÇEKMECE - Orhan Saral İlkokulu

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİNDE BİZ DE VARIZ.

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Kelimelerin Rengârenk Dünyasına Yolculuk Başlıyor!   Çocuklarımız için dil, düşüncenin kanatlarıdır. Orhan Saral Anaokulu olarak başlattığımız "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" ile miniklerimizin kelime bahçesini birlikte yeşertiyoruz. Her bir kelime yeni bir dünya demek, her bir cümle yeni bir macera. Bu maceraya tüm öğrencilerimiz ve velilerimiz davetli!   Projemizde, çocuklarımızın söz varlığını zenginleştirmeyi, dilimizin kültürel zenginliklerini keşfetmeyi ve bu süreçte iletişim becerilerini güçlendirmeyi hedefliyoruz. Özgün ve seçkin eserlerimizle tanışacak, kelimelerin derinliklerini öğrenecek ve milletimizin kültürünü, birikimini, düşünce dünyasını kendi dillerinde yeniden keşfedecekler.   Eğlenirken öğrenmenin, keşfederken büyümenin tadını çıkaran çocuklarımız, güçlü bir dil bilinciyle geleceğe adım atacak. Bu yolculukta onlara rehberlik edecek olan öğretmenlerimiz, en verimli eğitim yöntemleriyle donatılmış bir ortamda, her bir çocuğun bireysel gelişimine özel önem verecek.   "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" ile çocuğunuzun hayal gücüne eşlik eden kelimelerle dolu bir dünya yaratmaya ne dersiniz?

19-12-202319-12-202319-12-2023

Yayın: 19.12.2023 - Güncelleme: 04.01.2024 13:58 - Görüntülenme: 935