İSTANBUL / KÜÇÜKÇEKMECE - Orhan Saral İlkokulu

Orhan Saral İlkokulu

Halkalı Merkez Mah. Sarıçam Sok. No 19 Küçükçekmece/İstanbul
Vizyon
Orhan Saral İlkokulu olarak: Kendine özgü niteliklerini yitirmeden, ileri eğitim düzeylerine ulaşabilecek merak ve aydınlıkta; yaşamdaki değişimlerini kolayca karşılayabilecek eğitim ve birikimi yakalamış ,ulusal ve evrensel değerlerine sahip bireyler yetiştirmek.
Misyon
Toplumsal değerlerimize saygılı bireyler yetiştirir. Sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle kendini gerçekleştirmesini sağlar. Kendisi ve çevresiyle barışık, daima ileriyi hedefleyen bireyler yetiştirir. Evrenseldir.
Başarılar
Bölgeler arası İstiklâl Marşımızı en iyi okuma yarışmasında okulumuzu temsil eden Kader ÇİTİRKİ 3. oldu. Bölgeler arası yapılan münazara yarışmasında okulumuz sırasıyla Doğa İlköğretim Okulunu, Tüccar ve Sanayiciler Derneği İlköğretim Okulunu ve finalde de Güneş İlköğretim Okulunu eleyerek bölge birincisi oldu. Öğrencilerimizi başarılarından dolayı kutluyoruz...
09.00 ile 14.40 arası
Ulaşım
ulaşım okulumuzun basın ekspress çevre yoluna yakın.sefaköy,halkalı,şirinevler gibi yakın semtlerden tek dolmuş mesafesindedir.
1 Adet öğrenci servisimiz bulunmaktadır.
Halkalı Merkez Mah. Sarıçam Sok. No 19 Küçükçekmece/İstanbul
İl merkezine uzak ama ilçe merkezine yaklaşık 5 km mesafededir.
Sportif Etkinlikler
“Küçükçekmece Kodluyor” Bilgisayarsız kodlama Yarışması 3. Sınıf kategorisi Birinciliği “Küçükçekmece Kodluyor” Bilgisayarsız kodlama Yarışması 4. Sınıf kategorisi üçüncülüğü
“Akıl ve Zeka Oyunları” İlçe Turnuvası 3. Sınıf kategorisi üçüncülüğü
Proje Çalışmaları