İSTANBUL / KÜÇÜKÇEKMECE - Orhan Saral İlkokulu

A CHILD A GAME eTwinning Projemiz Başladı.

Kuruculuğunu Yasemin Kocatepe'nin yaptığı projeye okulumuzdan müdür yardımcımız Serap Aynalı ve okul öncesi öğretmenimiz Şeymanur Halatlı katılmıştır. 10 Türk, 2 Romanya, 2 Azerbaycan ve 1 Tunus ortaklı projemizin amacı,oyun çağındaki çocuklarımızı teknolojinin yanlızlaştırdığı sanal ortamdan uzaklaştırarak akıl ve zeka oyunlarını tanıtmak,bazı oyunları atık malzemelerden tasarlamak.

Zekâ oyunları yalnızca eğlence amaçlı değil, aynı zamanda problem çözme becerisinin gelişimi için faydalı oyunlardır.Zeka oyunları yaratıcılığı geliştirerek daha başarılı ve fark yaratan bireyleri hayata hazırlar.Başarısızlıklar karşısında yılmamayı, sistemli ve disiplinli çalışmayı öğretir. Kuralları anlamayı, kurallara uymayı öğretir. Sosyalleşmeye yardımcı olur. Kazanmayı, kaybetmeyi, kazananı kutlamayı öğretir.

Yayın: 21.02.2024 - Güncelleme: 21.02.2024 14:04 - Görüntülenme: 44